Legg til Google Reader Legg til Økonomiguiden som RSS-feed. Få innlegg fra Økonomiguiden på epost.

Sparetips

Her på bloggen finner du mange gode tips til hvordan du kan få kontroll over og forbedre din personlige økonomi. Disse tipsene har jeg nå samlet i en eBok i PDF-format (Adobe Reader) slik at det skal være lettere for deg å finne frem til de gode sparetipsene.

Isteden for å lete gjennom bloggen etter de forskjellige artiklene kan du nå enkelt åpne eBoken og finne de beste tipsene om hvordan du kan spare penger.

Tipsene er sortert og delt inn i forskjellige emner som “Hus og hjem”, “TV, telefoni og internett”, “Det daglige liv” og “Bank, finans og forsikring” slik at du lett skal kunne finne frem til det du leter etter.

Boken kan du laste ned ved å klikke her eller på bildet under:
eBok - Hvordan spare penger - Økonomiguiden

Last ned fil :

Hvordan Spare Penger - eBok Hvordan Spare Penger - eBok
Her på Økonomiguiden finner du mange gode tips til hvordan du kan få kontroll over og forbedre din personlige økonomi. Disse tipsene har jeg nå samlet i en eBok i PDF-format (Adobe Reader) slik at det skal være lettere for deg å finne frem til de gode sparetipsene. Isteden for å lete gjennom bloggen etter de forskjellige artiklene kan du nå enkelt åpne eBoken og finne de beste tipsene om hvordan du kan spare penger.

Lastet ned 315 ganger