Legg til Google Reader Legg til Økonomiguiden som RSS-feed. Få innlegg fra Økonomiguiden på epost.

Artikler med stikkord ‘ høye strømregninger ’

Smart Forbruker: Strøm og strømleverandører

3. October 2009 | Av | Kategori: WebTV

Mange synes det er vanskelig å velge riktig strømleverandør. Men det er faktisk ikke så vanskelig som mange tror. I denne episoden av Smart Forbruker gir Magne Gundersen og Kristian M. Pladsen fra Energibedriftenes Landsforening deg gode råd om hva du kan gjøre for å redusere strømregningen din.Hva gjør du for å spare strøm?

26. November 2008 | Av | Kategori: Strøm og strømpriser

Foto: saavem @ sxc.hu Tall som Bård Baardsen, leder i Norsk Varmepumpeforening har hentet inn fra Nordel viser at naboene våre i Sverige og Danmark har hatt en mye mindre økning i strømforbruket enn vi her i Norge (VG Nett). I Sverige med nesten dobbelt så mange innbyggere som i Norge har forbruket de siste […]Kutt strømutgiftene – begynn med å vinne varmepumpe på Dagbladet

14. November 2008 | Av | Kategori: Diverse

Dagbladet arrangerer en quiz i samarbeid med Grønn Hverdag der det hver dag i fire uker fremover blir kåret en vinner som får en Toshiba Daiseiaki Polar luft-til-luft-varmepumpe til verdi av 26 990 kroner i premie. Svarer du alt riktig i ukas quiz, er du med i trekningen om en av disse premiene. Vinneren får den montert gratis hjemme hos seg før jul.

Når du så har fått montert premien din kan du undersøke om kommunen din er i blant kommunene som gir støtte til Enøk-tiltak.Gir din kommune tilskudd til enøktiltak?

24. January 2008 | Av | Kategori: Sparetips, Strøm og strømpriser

Enkelte kommuner, som Oslo, gir tilskudd til forskjellige enøktiltak som f.eks. utskifting av gamle vedovner, gjenvinning av varme fra ventilasjonsanlegg og installasjon av varmepumper. En liten ringerunde eller sjekk på nettet kan gi deg informasjon om tilskuddsordningen i din kommune og la deg spare tusenvis av kroner på innkjøp og montering av utstyr. Begynn med å sjekke hjemmesiden til kommunen du bor i (www.DIN KOMMUNE.kommune.no) for informasjon.