Legg til Google Reader Legg til Økonomiguiden som RSS-feed. Få innlegg fra Økonomiguiden på epost.

Artikler med stikkord ‘ brukthandel ’

10 ting du ikke bør kjøpe brukt

19. November 2007 | Av | Kategori: Sparetips

Vi skrev tidligere om 10 ting som lønner seg å kjøpe brukt, og nå kommer en oppfølging med 10 ting du ikke bør kjøpe brukt.
I tillegg til at det er vanskelig å bedømme kvaliteten til disse produktene, kan de som alle andre elektriske apparater være direkte brannfarlige om de er skadet på noe vis. Hovedregelen om du må kjøpe slike produkter er å være veldig forsiktig.
Her har du listen med ting vi mener du ikke bør kjøpe brukt. Har du tillegg eller om du synes at noen av produktene ikke hører hjemme på listen kan du gjerne legge igjen en kommentar.10 ting som lønner seg å kjøpe brukt

19. November 2007 | Av | Kategori: Sparetips

Synes du selv at du er en økonomisk person? I så tilfelle vet du at det er en del ting som lønner seg å kjøpe brukt i steden for å kjøpe nytt. Her lister vi opp ti ting som du bør tenke på å kjøpe brukt. Alle er ting som holder kvaliteten godt og som ikke mister for mye verdi over tid. Klær, møbler og bøker – du kan spare mye på å handle brukt. Men vær kritisk, det kan være store forskjeller fra vare til vare. Folk behandler tingene sine med varierende varsomhet, så du bør forsikre deg om at det du skal kjøpe ikke harfeil og mangler.