Legg til Google Reader Legg til Økonomiguiden som RSS-feed. Få innlegg fra Økonomiguiden på epost.

Slik får du tilbake pengene dine etter Sterling konkursen

30. October 2008 | Av | Kategori: Kredittkort | Permalenke
Sterling er konkurs

Er du en av dem som sitter igjen med skjegget i postkassa og en billett du ikke får brukt etter at Sterling gikk konkurs? Sterling solgte billetter på nett helt frem til konkursen ble åpnet, og med Sterlings tvilsomme refusjonsordning er ikke håpet om å få penger tilbake fra konkursboet særlig stor. Men fatt mot, alt håp trenger nemlig ikke være ute.

En stor del av Sterlings kunder har kjøpt billettene sine via Sterlings nettsider. Og de aller fleste har betalt billettene med kort. Har du brukt kredittkortet ditt for å betale billetten kan du kreve pengene tilbake fra kredittkortselskapet. Du kan nemlig etter loven om kredittkjøp kreve refusjon for en vare eller tjeneste du har betalt med kort og som ikke blir levert.

Slik går du frem for å få tilbake pengene dine for billetter du har kjøpt av Sterling:

  • Kontakt Sterling og be om å få refundert pengene du har utestående. (Sterling har ikke svart å henvendelser, men det skal du ikke ta så veldig tungt, du trenger bare å bevise overfor kredittkortselskapet eller banken din at du har forsøkt å ta kontakt med dem når du skal kreve refusjon.)
  • Etter at du har forsøkt å kontakte Sterling kontakter du banken eller kredittkortselskapet ditt og krever å få refundert beløpet du har betalt for billettene. Du må dokumentere at du har forsøkt å kontakte Sterling, og dette kan du gjøre ved å sende kopi av epost eller brev du har sendt til Sterling, eller kanskje ved å legge ved kopi av samtalegrunnlaget for telefonfaktura der det går frem at du har forsøkt å ringe dem.
  • Når du har kontaktet banken eller kredittkortselskapet ditt vil de hjelpe deg videre i prosessen med å få pengene dine tilbake.

Les mer om Sterlings konkurs her:
VG – Flyselskapet Sterling er konkurs.
VG – Konkurrentene tjener fett på konkursen.
VG – Passasjerer fly forbannet etter konkursen.
Dagbladet – Sterling konkurs.
VG – Berg-Hansen fikk rett om Sterling

Stikkord: ,

Legg igjen en kommentar -

XHTML: Du kan bruke følgende tagger: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>