Legg til Google Reader Legg til Økonomiguiden som RSS-feed. Få innlegg fra Økonomiguiden på epost.

Sex og Singellivferie til 125 000

2. April 2008 | Av | Kategori: Diverse | Permalenke
Bilde av Manhattan skyline
Manhattan Skyline
Foto: marmit @ sxc.hu

Nå kan du kjøpe deg en Sex og Singellivferie for 125 000 kr. Er dette en forsinket aprilspøk?

Jeg vet ikke helt hvorfor, men dette minner meg litt om kebab-billettene som Billettkontoret lanserte tidligere. Makan til tull!

Ved å betale 125 000 kr får du en kinobillett og et hotellrom i fire dager. Er det kinobilletten eller frokosten som koster over 115 000? Et hotellrom i New York koster selvfølgelig penger, men man kan få et flott hotellrom i fire dager for mindre enn 10 000.
I tillegg blir du kjørt rundt til alle de dyreste butikkene slik at du kan bruke enda mer penger. Og ikke bare det, men med på handleturen får du også en egen stylist, som skal sørge for at du kjøper de rette (les: dyreste) klærne.

Joanne Konstantinakos som står bak tematurene tilbyr også tur til New Zealand så du kan få et innblikk i Frodos verden. Jeg lurer på hva den turen koster. Tror uansett at det ville bli “konstant kaos” i min privatøkonomi om jeg skulle bli med på noe slikt.

Jeg tror heller jeg ville valgt en litt annen type ferie, og ikke bare fordi jeg reagerer på prisen og aldri har sett en eneste episode av Sex og Singelliv.
Det finnes mange andre og rimeligere måter å feriere på. Her er dagens forslag:

  • Meld deg inn i Turistforeningen og bruk en uke i fjellheimen her hjemme i Norge.
  • Sjekk ut boligbyttetjenester som Ferieklubben Norsk Boligbytte.
  • Besøk familie og venner. Nå er det en stund siden Tante Olga på Toten døde og etterlot deg 500 kr, men hvor lenge er det siden du besøkte søskenbarnet ditt på Gjøvik?

Og har du lyst å besøke New York, så finner du helt sikkert en billigere måte for å komme deg dit. Ryanair lover flybliletter over Atlanteren til 80 kr (kebab ekskludert) i nær fremtid.

Stikkord: , , , ,

Legg igjen en kommentar -

XHTML: Du kan bruke følgende tagger: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>