Legg til Google Reader Legg til Økonomiguiden som RSS-feed. Få innlegg fra Økonomiguiden på epost.

Oppdatering mai 2009

15. June 2009 | Av | Kategori: Min økonomi | Permalenke
Penger i pungen
Foto: lusi @ sxc.hu

Så er mai over (ja, jeg vet at vi er i midten av juni, men har ikke hatt tid til bloggen i det siste). Mai var en god måned for sparepengene mine som står i fond. IPS-midlene mine vokste med 9,2 % siste måneden, og min egen pensjonssparing har vokst omtrent like mye som IPS-midlene (stort sett samme fond).

Det har vært mye jobbing siste månedene, og lønningene mine har derfor vært en del høyere enn normalt. Og de ekstra kronene har kommet godt med. De største utgiftene jeg har hatt i mai har vært ferieturen jeg skal på nå i sommer, og restskatten min (ja, det ble restskatt på meg og det var jeg klar over på forhånd). 14 000 kr i reise og opphold for ferien i sommer, og 13 000 kr i restskatt som jeg betalte inn for å slippe renter om jeg hadde ventet til regningen fra kemneren kom i posten.

Jeg klarte dobbelt avdrag på boliglånet i mai også slik at jeg reduserte min totale gjeld med litt over 7000 kr denne måneden (og er meget fornøyd med meg selv for dette!).

Gjelden min:
(Denne grafen fra Google Dokumenter viser nedbetalingen av gjelden min. Fellesgjelden er med i det totale beløpet)

Jeg har også brukt mye tid og penger for å bygge ferdig terrassen jeg satte opp i fjor sommer. I tillegg kom rekkverk og en skillevegg mot naboen. Men dette prosjektet ble betalt med kredittkort som forfaller nå i slutten av juni, et par dager etter at jeg har fått feriepengene som skal finansiere herligheten, så terrassen kommer ikke med i regnskapet mitt for mai.

Stikkord: , , , , ,

Legg igjen en kommentar -

XHTML: Du kan bruke følgende tagger: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>