Legg til Google Reader Legg til Økonomiguiden som RSS-feed. Få innlegg fra Økonomiguiden på epost.

Nyttige blogger om privatøkonomi

4. June 2008 | Av | Kategori: Diverse | Permalenke

Jeg fikk i går en kommentar til et innlegg fra Mett på Enveisspeilet med link til et nyttig regneark (OpenOfficeExcel) for oss som strever med å betale ned gjeld. I innlegget Spar tid og penger ved å betale litt ekstra på lånet ditt skrev jeg om hvor mye tid og penger du kan spare på å betale inn litt ekstra på lånet ditt. Effekten av et visst beløp kan du se ved hjelp av den enkle lånekalkulatoren her på Økonomiguiden.

Som Mett sier så kan det være vanskelig å betale inn det samme ekstrabeløpet hver måned, og da vil regnearket kunne vise deg effekten av de ekstra innbetalingene selv om du ikke betaler det samme beløpet hvert år. Omtale og beskrivelse av regnearket finner du her. Mett har laget et annet nyttig regneark som viser hvordan man kan beregne en rettferdig fordeling av utgiftene i et parforhold.

En annen blogg jeg kom over i dag og som også har mye nyttig informasjon er Pengevett, der du finner mange bra artikler og nyttige tips. Bl.a en artikkel om hvordan du bruker Snøballmetoden for å betale ned gjeld (så nå kan jeg trygt slette kladden min om denne). Denne bloggen er skrevet av Lin fra Fullt Hus.

Ta deg tid til å besøke disse to bloggene, så kan du finne mange gode tips som hjelper deg på veien mot en mer ordnet privatøkonomi.

Stikkord: , , , , , , , , ,

Legg igjen en kommentar -

XHTML: Du kan bruke følgende tagger: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>