Legg til Google Reader Legg til Økonomiguiden som RSS-feed. Få innlegg fra Økonomiguiden på epost.

Konsekvenser av for lite sex

31. May 2008 | Av | Kategori: Diverse, Ekteskap | Permalenke
Under dynen.
Foto: borax @ sxc.hu

I går kveld da jeg og fruen hadde gått til sengs, begynte det etter hvert å gå litt hett for seg. Lidenskapen virket å være stigende da hun plutselig sa, “Vet du, jeg har ikke lyst. Jeg vil bare at du skal holde rundt meg litt.”

“Que?! Hva var det du sa??”

Så sa hun ordene alle menn her på jorden frykter mest: “Du har ikke nok forståelse for mine behov som kvinne til at jeg skal tilfredsstille dine behov som mann. Hvorfor kan du ikke elske meg for den jeg er isteden for hva jeg gjør med deg i sengen?”

Før jeg hadde fått igjen munn og mæle hadde hun sukket tungt og snudd seg for å sove.

I dag bestemte jeg meg for å tilbringe litt tid sammen med henne. Vi gikk ut og spiste en tidlig lunsj og etterpå gikk vi til kjøpesenteret. Jeg gikk sammen med henne mens hun prøvde mange rådyre kjoler og antrekk, og som vanlig kunne hun ikke bestemme seg. Til slutt sa jeg til henne: “Vi tar alt sammen!” “Mener du det? Åå, så flott! Men jeg har ingen sko som passer til denne drakten her….” Jeg svarte: “Så får vi finne et par sko også da vel?”

I skoavdelingen var hun i fyr og flamme og fant frem et par sko med en vanvittig pris. Jeg begynte å mistenke henne for å sette meg på prøve, trodde hun kanskje at jeg har hemmelig kveldsjobb som buss-konsulent? Hun holdt på å besvime da jeg sa: “Jo, det var et flott par, det tar vi vel?” Øynene hennes glitret: “Så god du er!! Kom, så går vi og betaler.”

Jeg hadde store problemer med å holde meg alvorlig da jeg sa: “Nei elskling, jeg har ikke lyst.”

“HVA??!!” Hun holdt fortsatt på å plukke haken opp fra brystet da jeg fortsatte, “Jeg vil bare at du skal holde klærne litt. Du har ikke nok forståelse for mine finansielle behov som mann til at jeg skal tilfredsstille dine shoppingbehov som kvinne.”

Hun hadde nå fått haken på plass og munnen var blitt til en smal strek. Blikket som fortalte at hun hadde lyst til å drepe meg var allerede på plass da jeg avsluttet med: “Hvorfor kan du ikke elske meg for den jeg er og ikke for det jeg kjøper til deg?”

Det blir nok ikke noe på meg i kveld heller, og ikke de neste tre ukene for den saks skyld, men nå vet hun at jeg er minst like smart som henne!

Stikkord: , , ,

5 kommentarer
Legg igjen en kommentar »

 1. HAHAHAHAHA! *applaus*

  uNe’s siste blogginlegg..Svar på konk; …

 2. Gammel, men fremdeles like bra som før 😉

  En god latter forlenger livet, selv om kanskje elskovsakten ikke blir så mye mer preget av samarbeid som håndarbeid…

  PoPSiCLe’s siste blogginlegg..IPv4 running out of time…

 3. jeg ELSKER denne her

 4. geeeeennnniiiiialt!!!

 5. Hahaha! HEHEHEHE! Kødder du med oss? Er dette en sann historie? Fy faen så bra i så fall! 😀

  Snakk om å få smake sin egen medisin! 😉

  Sindre’s siste blogginlegg..Bør jeg se på andre jenter?

Legg igjen en kommentar -

XHTML: Du kan bruke følgende tagger: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>