Legg til Google Reader Legg til Økonomiguiden som RSS-feed. Få innlegg fra Økonomiguiden på epost.

Kjøp kontaktlinsene dine på nett

15. November 2007 | Av | Kategori: Sparetips | Permalenke

Bruker du kontaktlinser?

Da er du nok fullstendig klar over at de ikke er gratis. Men hvis du kjøper kontaktlinser på internett kan du spare mye penger. Kjøp f.eks. kontaktlinser fra USA og dra nytte av dagens lave dollarkurs.

Hos Contactsland.com kan du spare mye penger. Kjøper du kontaktlinser herfra, kan du i løpet av kort tid ha dem trygt på plass hjemme. Om du sender en forespørsel før bestilling, kommer kontaktlinsene som regel i postkassen din med en verdi under avgiftsgrensen på 200 kr.

(Contactsland kan kreve en kopi av resultatet av din siste linsekontroll hos optikeren.)

Om du er skeptisk til å bestille linser fra utlandet kan Kontaktlinseronline.no være et alternativ. Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser og sammenligning av priser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør. På nettstedet finner du en oversikt over priser fra forskjellige nettbutikker som selger kontaktlinser i tillegg til utfyllende informasjon om de forskjellige typene kontaktlinser som finnes.

Selv om norske nettbutikker ligger et ørlite hakk over utenlandske i pris, har de fordelen med å kunne levere deg kontaktlinser raskere enn om du bestiller fra utlandet. Og det er som regel uansett billigere å kjøpe kontaktlinser på nett enn å gå til en optiker.

Stikkord: , ,

2 kommentarer
Legg igjen en kommentar »

  1. Det er over to år siden denne artikkelen om kjøp av linser på nett ble skrevet, så jeg tenkte å gi en liten oppdatering:

    Det er fortsatt mye å spare på å kjøpe kontaktlinser på nett. Økt nettsalg har riktignok ført til lavere priser hos optikere også, men økt konkurranse nettbutikker imellom har betydd lavere marginer og bedre priser for forbruker.

    Det er fortsatt billigere å kjøpe linser fra utenlandske butikker, men spørsmålet er om det er verdt det dersom regningen er på over 200 kroner. Artikkelen her viser til at man kan sende en epost til forhandler og be om at verdien skrives til under 200 kroner. Det er ikke nødvendigvis så enkelt. Færre og færre “seriøse” utenlandske nettbutikker er villig til å gjøre dette. En annen ting er at tollmyndighetene har vist seg å overprøve deklarert verdi dersom de mener den er for lav. Verdien settes da skjønnsmessig, og da risikerer man at verdien til og med settes høyere enn det man har betalt.

    Konkurransen har som sagt blitt skjerpet for nettbutikker som betjener det norske markedet. En ny tjeneste for å sammenligne priser for linser med et mer avansert sammenlginingsscript enn siden som henvises til i artikkelen er http://www.linsepriser.no Her kan man sammenligne mer enn 100 merker med kontinuerlig oppdaterte priser fra de største nettbutikkene. I tillegg sammenlignes leverigstid og frakt.

  2. Vi har laget en nettside hvor tanken er å hjelpe forbrukere med å finne de billigste kontaktlinsene på internet. Nett Linser finner billige for deg ved å sammenligne prisene gjennom linkene. Prisene på Nett Linser oppdateres daglig.

Legg igjen en kommentar -

XHTML: Du kan bruke følgende tagger: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>