Legg til Google Reader Legg til Økonomiguiden som RSS-feed. Få innlegg fra Økonomiguiden på epost.

Helgens morsomste sparetips

7. March 2008 | Av | Kategori: Sparetips | Permalenke
BJN @ sxc.hu
Foto: BJN @ sxc.hu

Det er snart helg og tid for å slappe av etter en lang uke på arbeid eller skole. Det er tid for å gi seg selv en belønning for god innsats.

At du prøver å leve med litt mer fokus på nøysomhet betyr ikke at du ikke skal kunne unne deg selv litt kos og utskeielser av og til. Vi er tross alt ikke Onkel Skrue, vi skal bare prøve å tenke litt mer som han i hverdagen :) .

Her er helgens morsomste sparetips:

Omtrent alt man kan finne på å gjøre ute kan man gjøre billigere hjemme. Inviter vennene dine hjem til deg isteden for å gå ut. Lag mat sammen og del en flaske vin, se en film, spill kort, syng karaoke og ta noen drinker om dere føler for det. Alle vil få en fin kveld og dere kan snakke sammen uten å skrike siden dere styrer volumet på musikken selv. En slik kosekveld for deg og vennene dine koster sannsynligvis mindre enn det du bruker alene på en kveld på byen, og kanskje inviterer vennene dine en annen helg?

En hyggelig kveld sammen med vennene dine er også en risikofri investering i deg selv og din helse. I tillegg investerer du tid til vennene dine, som er ditt viktigste nettverk.

God helg!

(Les mer om hva du kan spare på en hjemmekveld i innlegget Hvor mye betaler du for en times moro? )

Stikkord: , , ,

2 kommentarer
Legg igjen en kommentar »

  1. Meget bra tips. Skulle ønske bare alle tok den i bruk :)

    Hvis en venn inviterer andre venner. Så går det ann å planlegge slik at han andre inviterer neste gang de andre hjem. Også bytter alle på det. Gjøre dette i en stund sparer man mye penger på.

    Ha en fin dag.

    Suleman’s siste blogginnlegg.17 ting jeg vil gjør når (hvis) jeg blir rik

  2. […] du for å virkelig slå deg løs kan du lage litt større porsjoner og invitere vennene dine på besøk. God […]

Legg igjen en kommentar -

XHTML: Du kan bruke følgende tagger: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>