Legg til Google Reader Legg til Økonomiguiden som RSS-feed. Få innlegg fra Økonomiguiden på epost.

Gratis språkkurs for turister

24. November 2007 | Av | Kategori: Sparetips | Permalenke

Skal du reise på ferie snart?

Skal du ut og reise og føler deg litt ustø i det lokale språket? Da har du kanskje tenkt på å ta et språkkurs. Men språkkurs med tilhørende lærebøker og cd-er kan være dyre.

Hvorfor betale dyrt for noe du kan få gratis? Nedenfor finner du linker til gratis språkkurs fra Forbruker.no og Schibsted Forlagene. Språkkursene gir deg basiskunnskaper om språket slik at du kan gjøre deg forstått og i stand til å ta deg frem til hotellet fra flyplassen, spørre om veien og bestille mat og drikke.

Språkkursene kan du laste ned slik at du kan studere i fred og ro. Eller hva med å laste ned mp3-filene til spilleren din og øve deg på bussen på vei til jobb de siste dagene før ferien?


 

Spansk for turister Spansk er det tredje mest talte språket i verden og morsmålet for omkring 352 millioner mennesker. Her finner du nybegynnerkurset Spansk for turister.
Italiensk for turister Ca. 62 millioner mennesker har italiensk som morsmål. I tillegg til det opplagte landet, Italia, blir italiensk også brukt mye i Sveits, der det er et av de fire offisielle språkene. Her finner du nybegynnerkurset i italiensk.
Tysk for turister Tysk er det nest største vestgermanske språket og har 100 millioner morsmålsbrukere, bl.a. i Tyskland, Østerrike, Sveits, Luxembourg, Liechtenstein, Belgia, Nederland, Frankrike, Italia og Danmark. Her finner du gratis nybegynnerkurs i tysk.
Fransk for turister Fransk har ca. 65 millioner brukere, det eneste offisielle språket i Frankrike, og er et av FNs offisielle språk. Her finner du kurset fransk for turister.
Engelsk for turister Over 400 millioner mennesker verden over har engelsk som morsmål, mens nesten en milliard bruker engelsk som andrespråk. Her finner du begynnerkurset i engelsk.
Stikkord:

Legg igjen en kommentar -

XHTML: Du kan bruke følgende tagger: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>