Legg til Google Reader Legg til Økonomiguiden som RSS-feed. Få innlegg fra Økonomiguiden på epost.

Finn en billigere strømleverandør!

20. November 2007 | Av | Kategori: Strøm og strømpriser | Permalenke

Tall fra NVE viser at i tredje kvartal i år var avtaler om spotpris i gjennomsnitt 44% billigere enn standard variabel kraftpris.

Men vi sover i timen! Siden strømprisene i en periode har vært lave sammenlignet med det vi har vært vant med, har de fleste av oss ikke gjort noe med strømregningen vår. Men nå er det på tide å få grep på strømregningen. Strømprisene er på veg mot nye høyder, og tangerer nå for første gang prisen fra i fjor. Strømmen har ikke vært dyrere siden november 2006. Det er innstramminger av kvoteordningene for CO2 og et høyt forbruk som har skylden for prisoppgangen på strøm.Mange tror kanskje at det er vanskelig å skifte strømleverandør, men det er det ikke. Alt du trenger er din målerpunkt-id og så kan du i løpet av noen minutter bytte til en billigere leverandør, eller skifte til en mer fornuftig prisavtale. Bruk en av strømkalkulatorene som finnes på nettet og finn avtaletypen som passer deg og ditt forbruk. Spar penger ved å finne en bedre kraftavtale, og gjør det nå!

Norsk Familieøkonomis strømkalkulator , Konkurransetilsynet eller DinSides strømkalkulator kan hjelpe deg med å finne det beste tilbudet.

Stikkord: , ,

En kommentar
Legg igjen en kommentar »

  1. […] Les mer om strøm og strømpriser: Sov bedre, spar penger! Finn en billigere strømleverandør! […]

Legg igjen en kommentar -

XHTML: Du kan bruke følgende tagger: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>