Legg til Google Reader Legg til Økonomiguiden som RSS-feed. Få innlegg fra Økonomiguiden på epost.

Enkel sammenligning av forsikringer

15. June 2009 | Av | Kategori: Aktuelt, Forsikring | Permalenke
Sammenligning av forsikringer fra Finansportalen

Finansportalen.no har i dag lansert en ny tjeneste som gjør det enklere for deg å sammenligne dekningen de forskjellige selskapene tilbyr på sine forsikringer. I samarbeid med forsikringsselskapene og Finansnæringens Hovedorganisasjon – FNH – har Finansportalen.no gjort det mye enklere enn før å sammenlikne innholdet i reiseforsikringer, bilforsikringer, samt villa- og innboforsikringer.

Noen vilkår i skadeforsikringene er av stor betydning for mange. Finansportalen kaller disse for normvilkår. Normvilkårene beskriver et akseptabelt trygghetsnivå, dvs. en forsikring som dekker det vesentligste for de fleste.

Med Finansportalens måte å vise frem innholdet i forsikringene på, der forsikringsselskapene forteller deg hvilke avvik de har fra normvilkårene, vil du enkelt kunne se hvilke produkter som dekker mer enn, mindre enn, eller like mye som normvilkårene.

Dette er et tiltak fra næringen som er en oppfølging av en felles forbrukerundersøkelse som FNH og Forbrukerrådet samarbeidet om. Tiltaket er rettet mot et av de tydeligste funnene i undersøkelsen om at folk synes det er vanskelig å sammenlikne forsikringsproduktene, sier administrerende direktør Arne Skauge i FNH.
Kilde: DinSide

Klikk her for å komme til Finansportalen’s forsikringsoversikt.

Stikkord: , , ,

Legg igjen en kommentar -

XHTML: Du kan bruke følgende tagger: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>