Legg til Google Reader Legg til Økonomiguiden som RSS-feed. Få innlegg fra Økonomiguiden på epost.

Boktips: Dine penger 2007

24. November 2007 | Av | Kategori: Sparetips | Permalenke

Boken Dine penger 2007 av Tom Staavi og Carsten Henrik Pihl er en oppslagsbok i personlig økonomi. 436 sider fullstappet med nyttig informasjon for oss alle som er opptatt av å forbedre vår privatøkonomi. Vi anbefaler boken på det sterkeste!

Dine penger 2007 - Link til Bokkilden

Dine Penger 2007 er en av meget nyttig bok for deg som er opptatt av personlig økonomi. Boka tar for seg de fleste privatøkonomiske tema, blant annet hvilke forbrukerrettigheter du har ved kjøp av ulike typer varer, hvordan du skal tenke økonomi når du kjøper ny bil, hvordan du kan kutte strømkostnader, hvordan du skal gå fram i en budrunde, hva et aksjefond er og hva som skiller de ulike typene fond osv., osv. Boka er oversiktlig oppbygd, og fungerer derfor utmerket som et oppslagsverk. Boka anbefales for alle som er opptatt av økonomi og som ønsker å få mest mulig ut av pengene sine.

Stikkord: , , , , ,

Legg igjen en kommentar -

XHTML: Du kan bruke følgende tagger: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>