Legg til Google Reader Legg til Økonomiguiden som RSS-feed. Få innlegg fra Økonomiguiden på epost.

Billige uteplanter til hagen

13. March 2008 | Av | Kategori: Sparetips | Permalenke

Våren nærmer seg og jeg skal snart begynne å lage til terrasse utenfor huset. En ny terrasse koster penger, masse penger. Budsjettet for terrassen er stramt, og isteden for å tilpasse budsjettet til prisene på materialer har jeg brukt en del tid på nettet for å prøve å finne priser som passer til budsjettet mitt.

maculik20 @ sxc.hu
Foto: maculik20 @ sxc.hu

Et av søkene mine førte meg til bloggen innfall og påfunn som gav meg et sparetips jeg skal prøve å huske på når terrassen er ferdig. Det er mye penger å spare på å være en liten hobbygartner. I innlegget God helg og et sparetips kan vi lese mer om hvordan man kan spare penger til dekorasjon og planter.

I tillegg finner du mange andre nyttige tips om hus og hobby på denne bloggen. Anbefales!

Stikkord: , , ,

Legg igjen en kommentar -

XHTML: Du kan bruke følgende tagger: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>