Legg til Google Reader Legg til Økonomiguiden som RSS-feed. Få innlegg fra Økonomiguiden på epost.

Få en bedre privatøkonomi

Tenk litt over din privatøkonomi.

Tjener du mye penger eller er du i en situasjon der pengene ikke strekker til det aller viktigste i livet?

Hvordan din situasjon enn er så vil det være veldig nyttig for deg å planlegge på forhånd og skaffe deg oversikt og kontroll over din privatøkonomi.

Når pengene dine strekker til og det kanskje er litt penger til overs på slutten av måneden, tenker du kanskje ikke så mye på din privatøkonomi, men når pengene kanskje ikke rekker til det aller mest nødvendige og du kanskje t.o.m. går tom for penger før månedens siste regninger skal betales, da kretser tankene dine rundt din dårlige privatøkonomi hele tiden.

Denne bloggen inneholder en del enkle tips og råd som kan hjelpe deg med å få kontroll over din privatøkonomi med en del enkle grep og tiltak.

La oss begynne med noen enkle spørsmål:

  • Har du vanskeligheter med å få pengene til å strekke til – finnes det rom for uventede utgifter i din privatøkonomi?
  • Har du penger til overs som du kan tenke deg å legge til side?
  • Har du tenkt på om det er på tide å begynne å planlegge din økonomiske situasjon når du blir pensjonist, og hvordan din privatøkonomi blir påvirket den dagen du går ut i pensjon?

Hvis du kan svare ja på ett eller flere av spørsmålene ovenfor er det på tide å få orden på din privatøkonomi.

Økonomiguiden kan gi deg tips og råd som kan hjelpe deg på vei til å få orden på privatøkonomien din, sparingen din og de finansielle plasseringene dine.

Å ha råd til alt man skal ut med hver dag er ikke alltid like lett. Men det finnes diverse sparetips og hjelpemiddel som kan gjøre det slik at du kan få en bedre privatøkonomi, og kanskje t.o.m. få litt penger å putte på sparegrisen.

Velg blant guidene i menyen for å lære deg litt mer om de forskjellige emnene, eller les artiklene i bloggen for flere tips om hvordan du skal få kontroll på din privatøkonomi.

Lykke til!

Siste nytt på Økonomiguiden